930 x122 grota rece

manifestanți

A 3-A ZI DE PROTESTE ÎN PITEȘTI: „JOS MAFIA!” (GALERIE VIDEO ȘI FOTO)

Protestele de stradă au continuat în Pitești și în această seară. Față de primele două zile, însă, și în special față de prima, numărul manifestanților, ca de obicei tineri în majoritatea lor, a fost incomparabil mai mic.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ca de obicei, protestul a început în Piața „Vasile Milea” și a continuat cu un marș prin Centru, până în Piața Primăriei, după care manifestanții au revenit în Piața „Milea”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Protestatarii au purtat pancarte pe care erau scrise mesaje cum ar fi „Vrem lideri, nu hoţi!”. Pe tot traseul către Primărie tinerii au scandat „România, trezeşte-te!”, „Române nu uita, asta este ţara ta!”, „Colectiv!”, „Demisia!”, „Vrem dreptate!”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!”, „Jos mafia!”, „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă până nu ne câştigăm libertatea noastră!” și „Vrem spitale, nu catedrale!”.

În fața Primăriei s-a scandat „Pendiuc și ai lui, cascadorii râsului!” și „Jos mafia!”

Manifestanții anunță că vor continua să facă proteste în Pitești și în serile următoare, principalele revendicări rămânând eliminarea corupției și schimbarea clasei politice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3