Donaris 930 x 122

Antibiotice

A apărut superbacteria ucigașă! “Dacă nu facem ceva, nu va mai fi nevoie de încă un război mondial!”

A apărut superbacteria ucigașă! “Dacă nu facem ceva, nu va mai fi nevoie de încă un război mondial!”

Citiți și: Acestea sunt antibioticele care pot fi eliberate din farmacie fără rețetă

Un medic de familie din Sibiu distribuie pe pagina de socializare o antibiogramă care arată o bacterie rezistentă la toate antibioticele şi afirmă că această rezistenţă a fost generată de oameni, prin abuzul de antibiotice.

”Este vorba de o bacterie multirezistentă la toate antibioticele, inclusiv la cele de rezervă (cele pe care le ţinem pentru cazuri severe).

Citiți și: E REVOLTĂTOR! LĂSAȚI-L ÎN PACE PE MEDICUL CÎRSTOVEANU!

Cel mai trist este ca aceasta rezistenţă şi potenţa a bacteriei am creat-o noi, oamenii (n.r. – prin abuzul de antibiotice) a scris pe Facebook medicul Egri Eduard, citat de psnews.ro.
”Dacă nu facem ceva, nu va mai fi nevoie de încă un război mondial, aceste mici creaturile spectaculoase cărora le-am întărit scuturile ne vor răpune ca pe nişte şobolani”, a mai afirmat medicul.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3