SMART KIDS 930X122

alcool

A dat peste cap etilotestul. Sucevean prins beat la volan pe strada Depozitelor

Un șofer din Suceava a dat peste cap etilotestul. Acesta a fost oprit de polițiștii rutieri în municipiul Pitești, în timp ce se afla pe strada Depozitelor.

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Fiind testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie mai mare decât limita admisă.

IPJ transmite:

Citiți și: Pitești. Accident! Un motociclist a ajuns la spital

„În ziua de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava, județul Suceava, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate în prima zi a săptămânii, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90