Donaris 930 x 122

furt

A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

Un piteștean a fost trimis în judecată pentru furt. În luna septembrie, acesta a furat mai multe ceasuri din locuința unei femei, apoi le-a amanetat.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Lovitura a fost dată ușor, deoarece bărbatul avea cheia de la casa victimei. Chiar femeia a fost cea care i-a încredințat-o.

IPJ Argeș precizează:

În ziua de 28 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Din verificări s-a stabilit că, în cursul lunii septembrie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Pitești, profitând de faptul că deținea cheia de la locuința persoanei vătămate, pe care aceasta i-o încredințase, ar fi sustras șapte ceasuri ce aparțineau unui membru al familiei proprietarei, pe care ulterior le-a amanetat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: adevarul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90