930×122 CAPRA 5

bike sharing

A început! Noutatea mult așteptată în cele mai mari parcuri din Pitești!

A început! Noutatea mult așteptată în cele mai mari parcuri din Pitești!

Citiți și: Ce s-a întâmplat la Pitești, aseară, întrece orice imaginație

În curând, piteștenii vor avea sisteme de închiriere biciclete de tip bike-sharing în parcurile din oraș.

Astăzi încep lucrările pentru obiectivul de investiții ,,Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)”, din cadrul proiectului ,,Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Citiți și: Festivalul ,,minții” la Pitești! Premieră pentru România, chiar în centrul orașului!

Investițiile realizate în cadrul proiectului sunt:

–  patru stații de închiriere biciclete în sistem de tip bike-sharing cu câte 20 porții de spațiu de parcare (din care 10 pentru biciclete electrice), în 4 parcuri din municipiul Pitești.

A început! Noutatea mult așteptată în cele mai mari parcuri din Pitești!

Acestea vor fi amplasate în Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă.

– furnizarea a 48 biciclete (24 electrice și 24 clasice)

În fiecare locație din cele 4 parcuri există câte un automat de eliberare și încărcare carduri, precum și infrastructura centrului de date, cu licență software (platformă tranzacționare, platformă „backoffice”, portal, aplicație mobilă).

,,Furnizorul este asocierea SC CSV INFRATECH SRL (lider) – SC WIND TECHNOLOGIES SRL (asociat 1) – SC TEHNO CONSULTING SOLUTIONS SRL (asociat 2) – SC EURO PLUS CONSTRUCT SRL (asociat 3) cu subcontractanții SC OPIUM OFFICE CONSULTING SRL, SC ROLUMIAL ELECTRIC EXPERTS SRL.

Durata contractului este de 4 luni pentru execuție lucrări.”, potrivit comunicatului transmis de Primăria Pitești.

Foto articolFacebook

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Vergil spune:

    Oare bicicletele sunt prioritățile pentru a te relaxa în aer liber? Dar în parcul Trivale, cine va tăia arborii uscați ale căror crengi cad cel puțin pe trotuare? Cine ca repara trotuarele în zonele deteriorate de creșterea rădăcinilor arborilor? În ce privește Grădina Zoologică, nu se găsește un administrator competent? Panouri informative ilizibile sau lipsă, voliere pentru papagali ARAA la fel de mari ca și pentru Peruși, animale cam costelive, structurri metalice ale umbrelele ruginite sau cu vopseaua cojita, lipsă locuri de parcare pentru autoturisme și autocare…. Dezolant. Ar trebui luat exemplu Grădina Zoologică de la Sibiu sau Brașov…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90