NOR CURIER 930X122

motociclist

A luat plăcuţe de la un alt vehicul şi a plecat la drum cu motoreta

A luat plăcuţe de la un alt vehicul şi a plecat la drum cu motoreta. Este vorba despre Andrei N., de 27 de ani, din comuna argeşeană Bogaţi. Probabil tânărul s-a gândit că poliţiştii nu vor verifica numărul de înamtriculare, însă pe ce a mizat s-a dovedit a fi, în final, un loz necâştigător.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Totul i s-a tras de la viteză. Poliţiştii l-au tras pe dreapta în momentul în care au constatat că radarul indică o viteză cu mult peste limita legală admisă. Mai exact, Andrei circula cu 152 km/h în localitate. Oamenii legii au efectuat verificări în amănunt şi au constatat că plăcuţele de înmatriculare aparţin unei alte motociclete.

Astfel, pe lângă faptul că a primit amendă (pentru viteză), Andrei N. s-a ales cu dosar penal.

Citiți și: 174 km/oră! Cu atât mergea într-o localitate din Argeș

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

În ziua de 21 iulie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Formatiunii Rutiere Topoloveni au depistat un tânăr de 27 de ani, din Bogați, care conducea o motocicletă pe DJ 702, pe raza localității Topoloveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 152 km/h.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare care era montat pe autovehiculul în cauză, era atribuit unei alte motociclete.

În urma celor constatate, a fost întocmit dosar penal conform art. 334 alin. 1 și 2 din Codul Penal.

De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90