930 x122 grota rece

accident mortal

A murit la 19 ani, chiar de ziua ei, în mașina primită cadou de la părinți!

Update, 5 aprilie, ora 09:04

Ea este Alexia, tânăra de 19 ani care a murit în tragicul accident produs pe DN 2 (E85), în afara localităţii Grebănu din județul Buzău.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Fata s-a stins din viață chiar de ziua ei.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Potrivit Antena 3 CNN, în jurul orei 02:00, fata, care astăzi își serba ziua de naștere, a decis să meargă la Buzău cu mașina pe care o primise cadou de la părinți, cu intenția de a ajunge la un fast-food.

În momentul producerii tragediei, tânăra era însoțită de prietenul ei în vârstă de 20 de ani.

Medicii ajunși la fața locului au găsit-o pe tânără moartă în mașină. Prietenul ei a scăpat cu viață și a ajuns la spital cu răni multiple.

Alexia avea permis doar de aproximativ jumătate de an. O primă ipoteză în cazul producerii accidentului ar fi aceea că întunericul și neadaptarea vitezei la condițiile de drum ar fi condus la pierderea controlului asupra volanului, pe DN2, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Antena 3 CNN

Știrea inițială 4 aprilie, ora 11:59 – Accident deosebit de GRAV! O șoferiță de 19 ani a murit

Sfârșit tragic pentru o șoferiță de 19 ani. Tânăra s-a stins din viața în urma unui grav accident rutier produs noaptea trecută, pe DN 2 (E85), în afara localităţii Grebănu din județul Buzău.

Potrivit Observatornews.ro, mașina pe care o conducea șoferița s-a ciocnit de separatoarele de sens din beton şi s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, tânăra a murit pe loc.

Pasager în mașină era și un băiat de 20 de ani, care a scăpat cu viată. Acesta a fost rănit și transportat de urgență la spital.

Polițiștii continuă cercetările în cadrului unui dosar penal, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Observator

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90