EcoMoto 930×122

doliu

A murit la 46 de ani. Lucra la o instituție importantă din Argeș!

A murit la 46 de ani. Lucra la o instituție importantă din Argeș!

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Colectivul medicilor veterinari din Argeș este în doliu după ce un cunoscut medic veterinar din județ s-a stins subit din viață, la doar 46 de ani.

Direcția Sanitara Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță cu deosebită tristețe încetarea din viață a medicului veterinar de liberă practică Mihai Ciuciuc.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

„Cu profundă îndurerare anunțăm decesul, mult prea devreme, al celui care a fost nu doar un coleg apropiat nouă, ci și un profesionist desăvârșit pe care puteam să ne bazăm întotdeauna, dar totodată și pentru foarte mulți colegi, Mihai era și un bun prieten. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl aibă în pază!”, transmite colectivul Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

Înmormântarea medicului veterinar Mihai Ciuciuc va avea loc joi 4 mai, la ora 12:00, la biserica din localitatea Smeura, iar până atunci, pentru cei care doresc să-și ia rămas bun precizăm că trupul neînsuflețit se află tot în localitatea Smeura, strada Stoenari, Nr. 89.”, transmite DSVSA.

Foto interior: DSVSA Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90