930×122 CAPRA 5

cezariana

A murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Tânăra avea doar 26 de ani

O tânără mămică, în vârstă de doar 26 de ani, din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, s-a stins din viață la câteva ore după ce a născut prin cezariană, notează Antena 3.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Roxana a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pe 10 ianuarie 2023 pentru operaţia de cezariană.

Nimic nu prevestea tragedia care urma să se întâmple la puțin timp după naștere.

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

Tânăra era extrem de entuziasmată şi radia de fericire pentru că urma să aducă pe lume un copil, spun apropiații.

Potrivit sursei citate, înainte de a intra în sala de operație, Roxanei i s-a efectuat un set de analize care nu ar fi arătat nimic în neregulă, motiv pentru care medicii au continuat procedura.

La câteva ore după ce și-a ținut pentru prima oară copilul în brațe, inima tinerei mămici a încetat să mai bată, iar în ciuda tuturor eforturilor depuse de medci, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Roxanei.

„Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului. În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil”, a menţionat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru sportulsalajean.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3