Donaris 930 x 122

Mădălina Manole

doliu

A murit o celebră vedetă TV! Avea doar 39 de ani

Cunoscutul astrolog Mădălina Manole (foto) a murit la doar 39 de ani.

Femeia s-a stins din viață luni seara, în urma unui stop cardio-respirator, notează a1.ro.

Potrivit sursei citate, apropiați ai familiei au povestit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de ”colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Mădălina Manole a fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă cu timpul astrologia i-a devenit profesie.

Aceasta a debutat în presă, iar apoi a apărut la diverse televiziuni din România, precum Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24. Ulterior, s-a îndreptat către print şi online unde a realizat pentru numeroase publicații pentru rubrica dedicată horoscopului.

Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a fost mesajul transmis de familia Mădălinei, pe Facebook.

Foto articol: Fanatik.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Hai, bai, „vedeta celebra”? Exista si vedete „necelebre”? A dracu’ e limba romana!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90