930 x122 grota rece

deces

A murit profesoara Ionela Lefter din Pitești!

A murit profesoara Ionela Lefter din Pitești!

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Este doliu în învățământul din Argeș!

Renumita profesoară de română Ionela Lefter, care a ghidat pe drumul cunoașterii atâtea generații, a trecut în neființă.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Anunțul a fost făcut de o fostă elevă a profesoarei, pe pagina personală de Facebook, iar vestea a fost confirmată și de unicul fiu al profesoarei Ionela Lefter.

,,Mulțumesc din suflet că mi-ați arătat drumul în viață și ați avut grijă de mine atunci când abia pășeam pe calea cunoașterii.

A murit profesoara Ionela Lefter din Pitești!

Vă voi păstra în suflet, doamna dirigintă, și prima mea profesoară de română, Ionela Lefter.

V-am simțit mereu aproape, la bine și la rău.

Acum, la despărțire, rămân amintirile.

Dumnezeu să vă lumineze calea și să vă odihnească sufletul!

Condoleanțe familiei!„, este mesajul acesteia.

Trupul neînsuflețit al profesoarei va fi depus la morga Bisericii Sf. Ilie din Pitești, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 12.

Ionela Lefter a fost un reper în literatura de specialitate, contribuind la realizarea și publicarea de culegeri de fonetică și vocabular, dar și de diverse exerciții aplicative .

A profesat ani mulți la școala ,,Ion Luca Caragiale” din Pitești, pregătind mii de copii pentru examene importante și definitorii în carieră.

Dumnezeu să o odihnească!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Fratele Nectarie spune:

    „Acum , la despărțire, rămân amintirile” să scria cu tristețe o fostă elevă a doamnei noastre dirigintă.
    Să nu fim triști , căci acum, la despărțire, rămâne nădejdea în Înviere și în viața veșnică, după măsura Milei lui Dumnezeu și a dragostei pe care doamna Lefter a avut-o pentru noi toți.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, iart-o pe doamna noastră dirigintă și primește-o in ceata drepților întru Slava lui Dumnezeu Tatăl. Amin.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3