EcoMoto 930×122

A murit Raluca Drăghici! Tânăra de 22 de ani suferea de cancer

Raluca Drăghici, tânăra în vârstă de doar 22 de ani, pentru salvarea căreia s-au mobilizat mii de oameni, a pierdut lupta cu boala.

S-a stins din viață, astăzi, la clinica din Turcia, unde plecase pentru tratament. La clinica Anadolu a ajuns cu ajutorul donațiilor din partea oamenilor, care și-au dorit atât de tare ca Raluca să se întoarcă la viața sa normală, la familie, la logodnicul ei și la prietenii.

Aceasta era diagnosticată cu Cancer Limfatic, iar de câteva zile se afla la Terapie Intensivă.

Vestea tragică a fost făcută publică, în această dimineață, pe grupul de Facebook creat în sprijinul acesteia.

„Bună dimineața! Îmi este greu sa exprim în cuvinte… Raluca este un Înger! Boala a fost mai puternica decât Acest copil minunat! Dumnezeu sa te ierte!”, a fost mesajul transmis de unul dintre prietenii apropiați.

Oamenii care s-au mobilizat într-un număr impresionat și au fost alături tot timpul de Raluca sunt șocați. Mesaje emoționante curg pe grupul de Facebook, în amintirea Ralucăi.

„(…) ,Hristos cheamă tinerii , pruncii și adolescenții la El mai devreme fraților ca să înlocuiască în Rai, îngerii ce au căzut în iad cu lucifer! Nu va temeți ci va bucurați!

(…) Putere vă doresc și răbdare întru desăvârșirea lucrării Domnului , rugându-vă să îi țineți vie Ralucăi memoria , iubirea pentru că ea însăși înger devine în Raiul lui Hristos, înlocuind un înger căzut din Rai in iad.

Hristos a Înviat și veșnică recunoștință și amintirea ei din neam în neam!”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90