930 x122 grota rece

fals în declaratii

A vrut să pună mâna pe banii de asigurare și a mințit în privința unui accident

Un piteștean, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată după ce a condiționat doi tineri, în vârstă de 22 de ani,  să ascundă modul în care s-ar fi produs un accident rutier.

Citiți și: Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a mințit Poliția și firma de asigurare

Scopul bărbatului era acela de a păcăli firma de asigurări și de a obține despăgubiri. Împreună cu bărbatul de 30 de ani a fost reținut și unul dintre tineri.

Ambii vor fi prezentați astăzi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tentativă de înșelăciune, și au reținut doi bărbați, de 30, respective de 22 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 30 de ani ar fi determinat alți doi tineri, ambii de 22 de ani, să declare în fals cu privire la împrejurările producerii unui eveniment rutier, în ziua de 28 iulie 2019, și ulterior, cu scopul inducerii în eroare a unei firme de asigurări, pentru obținerea de despăgubiri.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 30 de ani și unul dintre tinerii de 22 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3