EcoMoto 930×122

accident

Accident! A sărit cu mașina peste parapet

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în localitatea Bascov, în celebra curbă de la ieșirea de pe Autostrada A1.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

UPDATE ORA 18.35. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, la ieșirea de spre Bascov, Str. Serelor-DN 7, (curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător prin succesiune de indicatoare și marcaje rutiere), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, în urma impactului sărind peste acesta.

În urma coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri din autoturism, respectiv bărbat de 35 de ani, din comuna Padina, judetul Buzău, pasager dreapta față, și femeie de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeș.

Știrea inițială – ora 15.11

Potrivit primelor informații, o mașină a sărit peste parapet.

La fața locului sunt alocate mai multe forțe de intervenție. Sunt prezente două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Argeș, un echipaj de pompieri, dar și polițiști rutieri.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Aregș, două dintre acestea vor fi transportate la spital de către echipajele medicale, pentru investigați medicale amănunțite.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3