930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT, ACUM, ÎN ARGEŞ. INTERVIN PARAMEDICII

UPDATE: „În urma evenimentului rutier petrecut în după-amiaza zilei de astăzi, pe raza localității Bălilești, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din localitatea Vlădești, care se deplasa pe DJ 732A, pe raza comunei Bălilești, din direcția Pitești către Câmpulung, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Bălilești, care se afla staționat pe partea dreaptă, în același sens de mers.
Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urmă cu puţin timp, un accident rutier s-a produs în localitatea Bălilești, în centru. Ar fi vorba despre două autoturisme implicate şi, posibil, o victimă.

 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

„Intervin paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni cu o ambulanță.”, transmite ISU Argeş.

Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3