Jupiter 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN ARGEŞ. MAŞINĂ RĂSTURNATĂ

Accident în Argeş. Maşină răsturnată. Un accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe DN 73 Piteşti-Câmpulung, pe raza comunei Mărăcineni, pe sensul de mers către Piteşti.

Citiți și: BUDEASA: ACCIDENT, SCURGERI DE GAZE

O autoutilitară de gunoi (condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani), în timp ce se deplasa pe direcţia Câmpulung-Piteşti, a acroşat o Dacia 1310. În urma impactului, autoturismul a intrat în parapetul care separă benzile de mers şi s-a răsturnat.

În autoturism se aflau trei persoane, care au fost rănite, dar ușor: şoferul – o femeie în vârstă de 30 de ani (din comuna argeșeană Stâlpeni), o minoră de 14 ani şi o a treia femeie, în vârstă de 69 de ani. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, cele trei prezentau atacuri de panică, escoriații și dureri la picioare. Conform sursei citate, au refuzat transportul la spital.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT CU 3 MAȘINI

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Donaris 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066