EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT CU 3 MAȘINI

UPDATE: Accident grav. Trimisă descarcerarea. Conform ISU Argeș, 3 autoturisme au fost implicate în accident. Două persoane au fost evaluate au primit îngrijiri medicale, dintre acestea o femeie fiind transportată la spital. Nu a mia fost nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul unui Logan – care se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești, ar fi pierdut controlul volanului în timp ce depășea o colană de mașini. Loganul a lovit o dubă care venea din sens opus, ulterior Logan-ul fiind proiectat într-un autoturism Dacia Duster. Traficul rutier a fost blocat în zonă aproimativ 2 ore. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că un accident de circulația a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în satul Zamfirești al comunei argeșene Cotmeana.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Potrivit sursei citate, 5 autoturisme ar fi implicate în accident, iar cel puțin 3 persoane ar fi rănite.

Intervin o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD și altul cu modul de descarcerarea, dar și 2 ambulanțe. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90