NOR CURIER 930X122

accident

Accident cu 4 mașini în Pitești, lângă Bazin. Șoferul beat a lovit și a fugit!

Accident cu 4 mașini în Pitești, lângă Bazin. Șoferul beat a lovit și a fugit!

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Update 11 octombrie, ora 14.15

Șoferul care provocat accidentul de aseară se afla sub influența alcoolului.

Autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu o mașină, pe care a proiectat-o în altele două, parcate regulamentar.

Citiți și: Accident cu un bolid Mercedes de peste 100 de mii €, la intrare în Pitești

Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști la aproximativ două ore de la producerea evenimentului.

Poliția Argeș transmite:

,,În seara zilei de 10 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați cu privire la un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, pe str. Gheorghe Șincai din Municipiul Pitești, în urma căruia unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Șincai, având direcția de deplasare spre Bazinul Olimpic, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, la intersecția cu strada Crinului, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, pe care, ulterior, l-a proiectat în alte două autoturisme parcate regulamentar.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 48 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare.

Conducătorul auto de 55 de ani a părăsit locul accidentului,  fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat de polițiști, la aproximativ 2 ore de la producerea evenimentului.

În urma testării cu aparatul, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 336 și 338 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”, informează autoritățile.

Știre inițială 10 octombrie, ora 19.57 Pitești. Accident grav lângă Bazin! Bolid BMW, praf!

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a produs zona Bazinului Olimpic din Pitești.

Din primele informații, în incident ar fi implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, pentru a asigura măsurile necesare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90