EcoMoto 930×122

accident

Accident cu o mașină și o căruță în Argeș! Căruțașul, rănit, a ajuns la spital

Update: Poliția Argeș informează:

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 75 de ani, din comuna Mușătești, care conducea un autoturism pe str. Valea Iașului din municipiul Curtea de Argeș ( DN 73C ), din direcția Curtea de Argeș spre Mușătești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetari, a acroșat un atelaj condus în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 74 de ani, din Valea Danului, fără a avea montate elemente fluorescent-reflectorizante și fără a purta vestă reflectorizantă.

În urma coliziunii, conducătorul atelajului a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Știrea inițială: Accident cu o mașină și o căruță în Argeș! Căruțașul, rănit, a ajuns la spital

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit în cazul unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Curtea de Argeș spre Domnești.

În evenimentul rutier au fost implicate o căruță și o mașină.

La fața locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, iar paramedicii SMURD au preluat un bărbat în vârstă de 74 de ani, căruțaș, care a suferit mai multe traumatisme.

Pacientul era conștient și ulterior îngrijirilor medicale a fost transportat la spital.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3