Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT CU TREI RĂNIȚI

Revenim cu detalii despre accidentul de circulaţie care a avut loc astăzi, în jurul orei 14, pe un drum de pe raza comunei argeşene Corbeni.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul unui Ford Mondeo, un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitate, a pătruns pe contrasens cu autoturismul în timp ce făcea o depăşire. Autoturismul a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Fiat, condusă regulamentar pe celălalt sens de mers de către un bărbat de 43 de ani din Curtea de Argeş.

În accident au fost răniți șoferul Ford-ului și doi pasageri din aceeași mașină. Din fericire, ca prin minune, cei trei au scăpat cu viață, iar rănile nu sunt grave.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului i-au întocmit conducătorului auto imprudent dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Arhivă)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3