930 x122 grota rece

accident

Accident cu victimă. A lovit parapetul și a fost proiectat în gard: Poliția, oficial!

S-a izbit cu mașina de parapet

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

Update ora 09.28

Poliția, precizări oficiale despre accident:

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

,,La data de 26 februarie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 73, în localitatea Micești, un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care, din verificările preliminare, au stabilit că, un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit parapetul betonat și a fost proiectat într-un gard.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 51 de ani, care a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, pe DN 73.

În evenimentul rutier este implicat un singur autoturism, potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul în parapet.

Accident lângă Pitești. S-a izbit cu mașina de parapet

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

Foto principal: IPJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90