New Profesional Consult 930 x 122

accident mortal

Accident cumplit pe A1! Șofer spulberat de TIR pe banda de urgență!

În jurul orei 14:00, un accident mortal s-a produs pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la km 521, calea 2, Arad – Timișoara.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Un tânăr de 37 de ani a murit, după ce mașina sa, staționată pe banda de urgență, a fost spulberată de un TIR.

În autoturism se aflau și alte două persoane, soția bărbatului și un alt pasager, notează Fanatik.ro.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

La scurt timp după ce șoferul a oprit pe banda de urgenţă pentru a încerca să remedieze problemele tehnice, mașina a fost spulberat pur și simplu de un TIR care venea pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad – Timișoara.

Potrivit sursei citate, după ce a fost acroșată de vehiculul de mare gabarit, mașina cu cele trei persoane la bord s-a izbit de parapet şi apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea.

În urma impactului devastator, șoferul în vârstă de 37 de ani a murit, iar partenera sa, în vârstă de 36 de ani, a fost rănită.

Șoferul TIR-ului, un bulgar de 49 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul în zonă este și la această oră restricționat pe banda de urgență și banda 1.

Sursă foto: Antena 3 CNN

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Cand ai pana sau tragi pe dreapta pt o problema primul lucru este evacuarea persoanelor din masina si indepartarea la o distanta de siguranta dincolo de parapet obligatoriu purtarea vestelor reflectorizante si montarea trighiului pt a fi mai bine vizibili indiferent daca sunteti pe banda de urgenta soferii pot fi neatenti vorbesc la tf adorm tocmai de aceea nu trebuie sa stai in masina asigurativa ca ajungeti la un bun refugiu . Exemplu in Spania nu ai voie nici sa schimbi tu roata trebuie chemata asistenta rutiera a autostrazilor iar de anul acesta pe langa triungiului reflectorizant devine obligatoriu purtarea unei balize luminoase sau girofar galben care se monteaza pe capota masinii tocmai pt a fi mai bine vizibili ..dar suntem in Romania si din pacate noi nu invatam din greseli.. si nu avem educatie a sigurantei rutiere.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3