930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT DE MICROBUZ CU 10 RĂNIȚI ÎN ALBOTA

Un accident soldat cu 10 răniţi s-a produs astăzi pe drumul național 65, în comuna argeşeană Albota, de lângă Pitești, la intrarea în localitate dinspre Slatina.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

De vină a fost un şofer de microbuz de transport de persoane, în vârstă de 54 de ani, din comuna Uda. Șoferul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o Dacia Logan, pe care a lovit-o în spate.

Călătorii din microbuz s-au dezechilibrat în urma impactului, iar o parte dintre ei s-au accidentat. Au suferit răni uşoare cinci adulţi şi patru copii, toţi din microbuz, precum şi şoferiţa, de 45 de ani, din Loganul lovit.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3