NOR CURIER 930X122

accident

Accident deosebit de grav cu un motociclist!

Accident deosebit de grav cu un motociclist!

Citiți și: Pitești. Accident deosebit de grav, în Trivale! Un motociclist este implicat!

UPDATE. Motociclistul a murit.

Știrea inițială

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, localitatea Valea Mare, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Accident deosebit de grav cu un motociclist!

În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, pentru care un elicopter SMURD a aterizat la fața locului, în vederea preluării rapide către spital.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional, nerecomadate minorilor:

 

Sursă video 2: Facebook Marius Buga

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Fii responsabil ..doar pt cine tine la viata lui sau a altora , pt ca auzim mereu de accidente dar nu ne gandim la consecintele deciziilor luate decat in faptul implinit dar atunci nu mai exista daca. Coboram de la Smeura spre Pitesti in fata un Atv cu 2 baieti in sat pe linie dreapta acolo unde limita e de 50 ei alergau Atv cu 80 la ora fara casti fara veste reflectorizante luminile de la stop ca si inexiatente fiind mici si impoisibil ca si semnalizarea de indentificat si pe deasupra franeaza brusc chiar in curba de coborare ca sa faca la stanga sus pe platou . acum putem indentifica 2 posibile victime rutiere in viitor pt ca la randul lor pot intalni aceleasi specimene de soferi in trafic si in lipsa autoritatilor care ar trebui sa ia masuri acestia vor continua sa sfideze pt ca nu au cine sa dea amenzi sau sa retraga permisele sau chiar confiscarea autovehiculului .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90