Donaris 930 x 122

a1

Accident deosebit de GRAV pe Autostrada București-Pitești

Accident deosebit de GRAV pe Autostrada București-Pitești

Citiți și: Accident grav, cu victimă, în Argeș: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Un grav accident rutier, în care au fost implicate 6 vehicule (4 autoturisme și 2 autoutilitare de transport marfă) a avut loc vineri seara pe Autostrada București-Pitești, în zona km 14, sensul de mers spre capitală, în dreptul localității Ciorogârla.

Șapte persoane au fost implicate în accident și, potrivit ISU Giurgiu, doar un bărbat, în vârstă de 37 de ani (șoferul unui autoturism) a avut nevoie de îngrijiri medicale. În rest, toți au scăpat ca prin minune, fără să fie răniți.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, informează știripesurse.ro.

Foto: ISU Giurgiu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90