NOR CURIER 930X122

accident

Accident deosebit de periculos! Vehicul răsturnat, victime blocate în interior

Accident deosebit de periculos! Vehicul răsturnat, victime blocate în interior

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update: Și Poliția Argeș vine cu precizări despre producerea evenimentului rutier:

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii argeșeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 73, în localitatea Schitu Golești.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 73, dinspre Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. A părăsit partea carosabilă. A lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 38 de ani, și a unui pasager, un tânăr de 19 ani, care au suferit multiple traumatisme și fracturi și au fost transportați la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferul nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Știrea inițială: Azi noapte, puțin după miezul nopții, un grav accident rutier a avut loc în Schitu-Golești.

Un vehicul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ, au intervenit la fața locului.

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au identificat în interiorul vehiculului două victime, care nu se puteau evacua singure.

Pompierii au efectuat manevre pentru extragerea acestora, victimele fiind predate, în cel mai scurt timp, echipajelor medicale.

Accident deosebit de periculos! 

Ambele persoane erau conștiente și cooperare, iar în urma evaluării, au fost transportate la spital.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital un pacient de sex masculin, în vârstă de 19 ani, care prezenta traumatisme la nivelul membrelor superioare și la membrul inferior drept.

La locul solicitării, salvatorii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Foto: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • . spune:

    Puneti si voi poze la dimensiunea originala, nu un colaj micsorat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90