Donaris 930 x 122

accident

Accident grav în Argeș! Doi copii au ajuns la spital!

Accident grav în Argeș, petrecut pe raza localității Mioarele. A fost implicat un autoturism în care se aflau doi adulți și doi copii cu vârste de 2 și 6 ani (băiețel și fetiță).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

UPDATE ORA 18.50: „Doar fata a fost extrasă de pe bancheta din spate de către pompieri și prezenta leziuni la membrele inferioare și membrul superior drept. Aceasta a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. Băiețelul era evacuat din autoturism și se afla la femeia care conducea vehiculul. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Bărbatul prezenta, la prima evaluare, leziuni la nivelul membrului inferior drept, a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital”, precizează ISU Argeș.

 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

 

Update, ora 18:07, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 28 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității Mioarele, din direcția Valea Mare Pravăț spre Boteni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, de pe partea dreaptă a drumului, în sensul său de deplasare.

În urma impactului au suferit leziuni ocupanții autoturismului, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Vulturești, pasager dreapta față, precum și doi copii minori, fată de 6 ani și băiat de 2 ani, ambii ocupanți ai bancheri spate, care au fost transportați da spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

 

 

Știrea inițială 

În această după amiază, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs în localitatea Mioarele.

Conform informațiilor, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului, au rezultat patru victime, două dintre acestea fiind copii.

Pentru trei dintre victime a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru extragere, o fată și un băiețel aflați pe bancheta din spate și pasagerul din dreapta față.

Cei doi copii au fost preluați de către echipajul SMURD și sunt transportați la spital, iar un echipaj SAJ a preluat bărbatul.

Conform ISU Argeș, toate victimele sunt conștiente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3