EcoMoto 930×122

accident

Accident grav în Argeș! Multiple victime și mașini făcute praf!

Update, ora 16:48, ISU Argeș transmite: „La fața locului a mai fost solicitat încă un echipaj SAJ, iar toate cele 5 victime (o femeie și 4 bărbați) au fost transportate conștiente la spital. Vârstele celor 5 persoane sunt cuprinse între 22 și 57 de ani.”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Știrea inițială, ora 16:22

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în localitatea argeșeană Schitu Golești – Lăzărești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

 

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o au pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit primelor informații, în incident au fost implicate două autoturisme și în interiorul acestora se aflau 5 ocupanți.

 

„Nu au fost identificate persoane încarcerate, iar cele 5 persoane sunt monitorizate de către echipajele medicale. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3