New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update 2:

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

,,La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Boțești a avut loc un accident rutier, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un gard.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că, o femeie de 32 de ani, din Boțești, care conducea un autoturism, pe D.J. 702, din direcția Boțești către Dobrești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, lovind gardul unui imobil.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită și transportată la spital.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că aceasta nu a consumat alcool .

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update 1:

În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă conștientă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 32 ani, care a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Victima se transportă la spital.

Pompierii asigură măsuri specifice de stingere și prevenire a incendiilor.

Știre inițială

Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Intervenție de urgență în Boțești: Un autoturism a intrat într-un cap de pod

ISU Argeș a raportat un accident rutier grav în comuna Boțești, un eveniment care a mobilizat rapid echipele de salvare.

Pitești. Decizie de ultim moment pentru Tudor Pendiuc! Iese sau nu din închisoare

Conform informațiilor inițiale, un autoturism a derapat de pe partea carosabilă, intrând violent într-un cap de pod.

Din primele informații, nu sunt clarificate cauzele exacte care au condus la pierderea controlului vehiculului de către șofer, dar autoritățile au început deja investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului.

Deschidere colosală: Grota Rece inaugurează un nou restaurant în Argeș Mall!

Imediat după raportarea accidentului, pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni, echipați cu o autospecială de intervenție, împreună cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, au fost dislocați la fața locului.

Autoritățile și ISU Argeș fac apel la conducătorii auto să fie mai atenți la drum, să adapteze viteza la condițiile meteo și de trafic, și să asigure întreținerea adecvată a vehiculelor pentru a preveni astfel de incidente nefericite.

Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Foto articol: ISU Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3