New Profesional Consult 930 x 122

accident

Video: Accident grav în Argeş. O maşină a ricoşat într-un pieton, provocându-i o amputaţie

Accident grav în Argeş, pe raza comunei Stâlpeni. O maşină a ricoşat într-un pieton, provocându-i o amputaţie. Victima este un bărbat cu vârsta de 51 de ani.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

UPDATE ORA 16.25: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată, în dreptul căreia se găsea un pieton, bărbat de 41 de ani, din Miercurea Ciuc, judetul Harghita, care a suferit leziuni la membrele inferioare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

 

 

Ştirea iniţială – ora 15.01

În urmă cu puţin timp, un eveniment rutier în localitatea Stâlpeni, cu două vehicule, a produs unui pieton o amputaţie a membrului inferior. Unul dintre vehiculele implicate în tamponare a ricoşat către el şi l-a lovit.

 

 

La faţa locului sunt poliţişti, pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

„Unul dintre autoturisme a lovit un pieton, provocându-i amputarea membrului inferior drept, de la nivelul genunchiului”, a transmis ISU Argeş.

 

 

„DN 73 Stâlpeni, accident cu un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară staţionată, o persoană (aflată lângă autoutilitară), rănită. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei și primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de Polițiștii Serviciului Rutier Argeș”, precizează IPJ Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90