930 x122 grota rece

accident

Accident grav în Argeș. Pieton lovit de o mașină

Update, ora 17:40, ISU Argeș transmite: „Un bărbat de 52 de ani a fost lovit de un autoturism. Acesta era conștient și prezenta mai multe leziuni, printre care și o fractură deschisă la partea inferioară a unui picior.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat de urgență la spital. Celălalt echipaj SMURD a asistat medical la fața locului șoferul cu vârsta de 60 de ani, care prezenta atac de panică.”

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Știrea inițială, ora 17:05

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza comunei Poiana Lacului, în satul Păduroiu din Deal.

Conform primelor informații, un pieton a fost lovit grav de un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD, dintre care unul de Terapie Intensivă Mobilă.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului se află, de asemenea, la locul evenimentului pentru primele măsuri, urmând ca cercetarea să fie efectuată de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Foto principal descriptiv: presaSM.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90