930 x122 grota rece

accident

    ACCIDENT GRAV ÎN ARGEŞ. ȘOFERUL ERA BEAT

    UPDATE:  „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 703A, din direcția Cotmeana spre Băbana, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul și intrând în coliziune cu un cap de pod.
    Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice și investigații medicale.
    Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, în cauză urmând să fie întocmit dosar pe al confirm art. 196 și 336 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    În jurul orei 15, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, pe DJ 730A, Cocu. Un bărbat a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

     

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

     

    Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.

    Ştire în curs de actualizare

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90