EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT GRAV ÎN COTMEANA

UPDATE 2: Medicii au declarat decesul femeii, pentru care s-au făcut, fără succes, manevre de resuscitare.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

UPDATE 1: Toate cele patru victime sunt din autoturismul care, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un tir. Este vorba despre trei femei și un bărbat. O femeie este inconștientă și în momentul de față se fac manevre de resuscitare. Traficul este blocat.

Accident grav în Cotmeana. Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Lințești, comuna Cotmeana, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Date fiind condițiile meteo – carosabil acoperit cu zăpadă și vizibilitate redusă – un TIR s-a lovit de un autoturism. Din accident a rezultat rănirea a trei persoane, iar o alta este posibil să fie decedată.

La fața locului intervin trei ambulanțe, o autospecială SMURD și un echipaj de descarcerare. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeş)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90