Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT GRAV ÎN MOȘOAIA

UPDATE: Accident grav în Moșoaia. Potrivit Poliției argeșene, accidentul s-a petrecut după ce șoferul autoturismului, o piteșteancă de 21 de ani, nu ar fi adaptat viteza în timp ce venea dinspre Moșoaia către Pitești și ar fi lovit un copac. În autoturism se mai aflau o femeie de 21 de ani și un băiat în vârstă de 17 ani, ambii din Pitești. 

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta – față a fost proiectată în afara mașinii, suferind mai multe traumatisme la picioare. Șoferița a fost rănită ușor, iar a treia victimă a suferit un atac de panică. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 65 B, pe raza comunei argeșene Moșoaia.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Un singur autoturism, în care se aflau două persoane, a fost implicat în accident, precizează, la rândul ei, Poliția Argeș.

Potrivit informațiilor oferite de persoana care a anunțat accidentul la 112, o victimă ar fi fost proiectată în afara mașinii.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURD, de terapie intensivă mobilă și, respectiv, de prim ajutor. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3