930 x122 grota rece

accident

Video: Accident grav la Albota, produs pe neacordare de prioritate

Accident grav la Albota, produs pe neacordare de prioritate.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

UPDATE ora 22.30: Din primele informaţii de la fața locului, accidentul este unul grav. Evenimentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate din partea șoferului care a ieșit cu autoturismul din Peco. 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o stație de alimentare cu carburanți din Albota, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor , a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, condusă, din direcția Pitești către Slatina, de un bărbat de 49 de ani, din Fetești, jud. Ialomița.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului și a pasagerei din acesta, o femeie de 31 de ani, din Craiova. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

 

 

„Nu au fost găsite victime încarcerate, iar pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Echipajele medicale au preluat o femeie și un bărbat din autoturism, pe care i-au transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite.

Paramedicii SMURD au preluat șoferul în vârstă de 33 de ani, care acuza dureri la membre și în zona pieptului”, precizează ISU Argeș. 

 

 

Știrea inițială – ora 22.03

În urmă cu puțin timp, polițiștii argeşeni au fost sesizați cu privire la un accident rutier între un autoturism și un autotren.

Polițiștii Serviciului Rutier se deplasează la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

 

 

„Accident rutier în Albota, posibil o victimă încarcerată.

Se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție la incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, alături de un echipaj al SAJ”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90