pizzeria sapori  930 122

accident moraresti

UPDATE: ACCIDENT GRAV LA MORĂREŞTI. AUTOCAR IMPLICAT, MULTIPLE VICTIME, TRAFIC BLOCAT

UPDATE 11.15: Polițiștii au finalizat primele cercetări la locul evenimentului. 

Citiți și: Accident deosebit de grav, acum în Argeș pe cel mai „nenorocit” drum posibil

„În jurul orei 09:00, polițiștii argeșeni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 7, pe raza localității Cotmeana, în care au fost implicate o autoutilitară cu mai mulți pasageri, și un autocar de transport persoane.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, deplasându-se pe DN 7, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, în condiții de carosabil umed, în curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar de transport persoane, condus din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din București.

În urma evenimentului, toți ocupanții autoutilitarei, respectiv trei bărbați, trei femei și o minoră de 17 ani, precum și un pasager din autocar, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Reamintim tuturor conducătorilor auto recomandarea de a adapta permanent viteza la condițiile meteo-rutiere și să circule cu atenție sporită, mărind distanța de siguranță, în special în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi precipitatii, carosabil umed, alunecos sau ceață”, a transmis IPJ Argeș. 

UPDATE 10.00: „Sunt opt victime dintre care șapte adulți și un copil”, au anunţat pompierii ISU Argeş.

 

 

UPDATE 9.45: „Echipajele au ajuns la fața locului, sunt scurgeri de combustibil, traficul este blocat pe ambele sensuri. In dubita sunt 7 persoane si in autocar 30 persoane”, transmite ISU Argeş.

UPDATE: „Accident rutier între o dubiţă și un autocar pe DN 7 între Linţeşti si Morărești. Se deplasează două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și doua echipaje din cadrul serviciului de ambulantă județean”, precizează ISU Argeş.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp la Morărești. Un autocar a intrat în coliziune cu o dubiță. Din primele informaţii, este un eveniment rutier grav. La faţa locului intervin mai multe echipaje SMURD, precum şi ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

„DN7 Cotmeana, sesizare accident autoutilitara cu autocar transport persoane, din primele date două victime (posibil rănite ușor), ambele din autoutilitară”, transmite IPJ Argeş.

 

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA