NOR CURIER 930X122

accident

Accident lângă Pitești. Un șofer beat a făcut praf mașina la impactul cu un copac

Accident lângă Pitești. Un șofer beat a făcut praf mașina la impactul cu un copac.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

UPDATE ORA 15.35: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DJ 703E, din direcția Băbana spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

 

 

Atât conducătorul auto, cât și pasagerul dreapta față din același autoturism, au suferit leziuni ușoare (TCC, TCF, contuzii membre).

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș.

 

 

UPDATE ORA 14.50: „A fost vorba de un autoturism care a ieșit de pe partea carosabilă cu cei doi ocupanți. Nu au fost victime încarcerate, iar cei doi pacienți au fost preluați de către două echipaje SAJ. Echipajul de pompieri a asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, din cauza scurgerilor de lichide combustibile”, a transmis ISU Argeș.

 

Știrea inițială – ora 14.35

Un eveniment rutier a avut loc în jurul orei 13:30, pe DJ 703E, Pitești – Băbana. Dispeceratul ISU Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că un autoturism în care se aflau două persoane a intrat într-un copac.

La fața locului au intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. Aceștia au acordat primul ajutor victimelor care, din primele informații, au suferit răni ușoare.

În paralel, polițiștii Biroului Rutier Pitești au început cercetările. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt în derulare la această oră.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Nu trebuie sa fii beat sa o patesti pe drumul pitesti Babana circula toti cu viteza in conditii ale unui drum distrus neiluminat lipsit de marcaje multi depasesc in viteza in curbe in lipsa de vizibilitate tare multa inconstienta

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90