New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident grav. O mașină a căzut de pe un pod, în Argeș. Ce spune Poliția

Accident grav. O mașină a căzut de pe un pod, în Argeș. Ce spune Poliția

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Update ora 13.31

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale despre accident:

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

,,Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu balustrada de protecție a unui pod, ieșind în afara carosabilului.

Conducătorul autoturismului, care se afla singur în autovehicul, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, informează autoritățile.

Accident grav. O mașină a căzut de pe un pod, în Argeș. Ce spune Poliția

Știre inițială ora 08.06 Incident deosebit de grav, cu victimă. Mașină căzută de pe un pod, în Argeș!

Un grav incident s-a produs, în urmă cu puțin timp, în Rucăr.

Potrivit surselor noastre, un autoturism ar fi căzut de pe un pod, iar în urma accidentului ar fi rezultat o victimă.

Serviciile de intervenție, pompierii și un echipaj la Serviciului de Ambulanță, au intervenit rapid pentru a acorda asistența necesară și pentru a gestiona situația.

 

Detaliile exacte ale accidentului, inclusiv cauzele care au dus la căderea autoturismului de pe pod și starea victimei, vor fi stabilite în urma cercetărilor efectuate de polițiști.

Foto, video: ISU Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90