Donaris 930 x 122

accident

Accident grav! O tânără de 19 ani intrat cu mașina în pomi!

Update, ora 14:27, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o tânără de 19 ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe DJ 703E, din direcția Băbana către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac.

În urma accidentului, conducătoarea auto, dar și pasagerul din partea dreaptă față, un băiat de 18 ani, din Rociu, au rămas blocați în autoturism.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

După ce au fost extrași de către echipajele specializate, cei doi au fost transportați la spital, conștienți.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 13.23

 

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Acestea au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spital.

 

A fost vorba despre un autoturism care a părăsit șoseaua și a intrat într-un pom de la marginea drumului. În urma impactului, victimele au rămas blocate în interiorul mașinii. Pompierii au intervenit să le extragă.

Este vorba despre o șoferiță în vârstă de 19 ani și un pasager în vârstă de 18 ani.

Știrea inițială, ora 12.29 – Accident cu victime la ieșire din Pitești. Intervine descarcerarea

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DJ 704, la ieșire din Pitești, pe drumul spre localitatea Băbana.

Potrivit primelor informații un autoturism s-a răsturnat.

Două persoane ar fi fost rănite în urma impactului.

La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD, o descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Știre în curs de actualizare

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3