New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident grav pe Autostrada București – Pitești! A intervenit elicopterul SMURD!

Accident grav pe Autostrada București – Pitești! A intervenit elicopterul SMURD!

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager într-un autoturism, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe A 1, la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Bucureşti, conform Agerpres.

”ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A 1 Bucureşti – Piteşti, în urma producerii unui accident rutier la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Capitală.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi SAJ.

În sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD. Echipele de salvatori au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a fost găsit în afara părţii carosabile, răsturnat parţial pe banda de urgenţă.

Pasagerul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, era încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranţă. Bărbatul, conştient şi cooperant, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Capitală”, informează ISU Giurgiu.

Conducătoarea auto, în vârstă de 48 de ani, a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Detalii, AICI – Giurgiu: Bărbat rănit într-un accident pe A1; a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3