EcoMoto 930×122

Accident autostrada

Accident grav pe autostradă! O dubă cu ulei uzat s-a răsturnat

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier s-a produs pe A1, la km 71, sensul de mers spre Pitești.

Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

O autoutilitară de 3,5 tone, care transporta ulei uzat, s-a răsturnat pe partea carosabilă. În interiorul autovehiculului se aflau două persoane. În urma impactului, șoferul, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit și transportat la spital cu elicopterul SMURD. Cea de-a doua persoană nu a fost rănită.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1, Pitești – București: Patru mașini implicate!

„Echipaje de intervenție de la Detașamentul Găești sunt solicitate pentru asigurarea zonei la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 71, pe raza comunei Petrești, sensul de mers spre Pitești, fiind comunicate prin apelul de urgență două victime neîncarcerate. Se acționează cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

La locul accidentului au identificat două victime. Acestea se aflau într-un autovehicul care transporta ulei uzat. Dintre victime una este în stare gravă, conștientă, cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, pentru aceasta fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD. Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului având în vedere scurgerile de lichide combustibile de pe carosabil”, transmite purtătorul de cuvânt ISU Dâmbovița, Gabriel Gătej.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90