New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident grav pe DN7. Un TIR a acroșat un pieton

UPDATE ORA 10.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 50 de ani, din Comuna Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea, care conducea un ansamblu auto, format dintr-o autoutilitara și remorcă, pe DN 7, din directia Rm. Vâlcea către Pitești, ar fi accidentat grav un tânăr de 21 de ani, din com. Galicea, jud. Vâlcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital în comă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

 

 

UPDATE: Victimă este un tânăr de 22 de ani. „Semi-conștient, bărbatul în vârstă de 22 de ani a suferit răni la nivelul capului, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital pentru mai multe investigații”, a transmis ISU Argeş.

 

 

Accident rutier, grav, pe DN7 Bascov. În această dimineață, echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit pentru a prelua o victimă inconștientă, după ce aceasta a fost lovită de un TIR.

Se fac eforturi pentru a menține în viață victima, aceasta fiind transportată totodată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Accidentul a avut loc la o trecere de pietoni. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări, încercând să stabilească dacă evenimentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni şi în ce alte condiţii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90