New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident grav pe Drumul Expres Pitești – Craiova! Trei copii și părinții lor au fost răniți!

Accident grav pe Drumul Expres Pitești – Craiova! Trei copii și părinții lor au fost răniți!

Citiți și: Argeș – Video! Accident grav. Femeie luată pe sus de o mașină

Cinci persoane, între care şi trei copii, au fost rănite sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe DEx12, la intrarea în oraşul Balş.

Poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Bucureşti şi un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Citiți și: Pitești. Oamenii acuză: „Ne e frică să mai lăsăm mașinile aici!”

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orăşenesc Balş.

 

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale de la Ambulanţă, precum şi echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Şoferul în vârstă de 43 de ani a rămas blocat în autoturism, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a fi deblocat şi scos din automobil, el fiind politraumatizat.

Cele cinci persoane rănite în accident au fost transportate iniţial la Spitalul Balş, apoi au fost transferate la UPU Slatina.

Trei copii şi mama lor au fost transportaţi la spital conştienţi şi nu prezentau răni care să le pună viaţa în pericol. Bărbatul cu politraumatisme este tatăl copiilor.

Celălalt şofer a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit că nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3