Donaris 930 x 122

accident mortal

Accident grav provocat de un șofer băut! Un adolescent de 17 ani a murit!

Accident deosebit de grav în Galați! Un tânăr a pierdut direcția de mers, iar maşina a lovit un stâlp, iar apoi a fost proiectată în peretele unei case.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

În urma accidentului rutier, un adolescent de 17 ani, care se afla pe bancheta din spate, și-a pierdut viața, notează Antena 3.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 3 februarie, pe drumul județean 242, pe raza comunei Foltești.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, toate cu domiciliul în Foltești, iar în urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul auto în vârstă de 29 de ani și un adolescent, cu vârsta de 17 ani, ce se afla pe bancheta din stânga spate, transmit poliţiştii, potrivit sursei citate.

Cele două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, unde au rămas internate. Ceilalți doi bărbați, ambii cu vârsta de 36 de ani nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul era băut

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la unitatea spitalicească i-au fost recoltate și mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, mai notează sursa citată.

Din păcate, în cursul nopții de 3/4 februarie 2023, tânărul de 17 ani s-a stins din viață la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

În cursul zilei duminică, după audieri și după administrarea materialului probator, bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Sursă foto: Replica ONLINE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3