EcoMoto 930×122

accident autospecială Poliție

Accident grav! Un tânăr cu BMW a spulberat autospeciala Poliției!

Doi polițiști au fost răniți grav și au ajuns la spital după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un BMW.

Citiți și: Mașină de poliție, implicată într-un accident! Agenții au intrat într-un începător

Accident s-a produs aseară, pe DN 15, în comuna Săvinești, județul Neamț, notează Antena 3.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială a IPJ Neamţ în care se aflau doi polițiști.

Citiți și: O femeie pe trotinetă a intrat fix în mașina Poliției!

Cei doi polițiști erau în timpul serviciului și patrulau cu un Volkswagen Polo inscripționat și echipat cu aparat radar.

La un moment dat, polițiștii ar fi întors mașina, intrând în coliziune cu un autoturism BMW, condus de un tânăr care circula din sens opus, potrivit sursei citate.

Tânărul care conducea BMW-ul spune că poliţistul aflat la volan a întors brusc maşina în fața sa. Acesta mai susține că semnalele luminoase au fost puse în funcțiune după ce s-a început manevra de întoarcere, fiind luat prin surprindere.

La locul accidentului a intervenit Detașamentul de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe.

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț.

Sursă foto: Antena 3

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90