930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT GRAV. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE: Accident grav. Victimă încarcerată. ISU Argeș informează că victima, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost descarcerată. Are traumatism cranio-cerebral și plagă la cap. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean l-a preluat pentru a-l transporta la spital. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un echipaj SMURD i-a acordat la fața locului îngrijiri medicale șoferului celeilalte mașini implicate în accident, dar acesta a refuzat să fie dus la spital, precizează ISU Argeș. 

Polițiștii vor stabili cauza producerii accidentului. 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite că un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe un drum din satul Valea Stânii din comuna argeșeană Țițești. În accident au fost implicate două autoturisme.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi încarcerată, aflându-se în stare de inconștiență. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90