930 x122 grota rece

accident

Accident în Argeş. A lovit cu maşina un motocultor

A lovit cu maşina un motocultor. În jurul orei 11.30, pompierii ISU Argeş au intervenit în localitatea Davidești, la un accident în care au fost implicate un autoturism și un utilaj agricol (motocultor).

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

 

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

 

Accidentul s-a soldat cu o victimă, bărbat de 76 de ani. Acesta a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri la unul dintre membrele inferioare.

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73 D, din direcția Davidesti către Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un motocultor, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 76 de ani, din Davidești.

În urma accidentului, bărbatul de 76 de ani, a fost rănit grav și transportat la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • rasania spune:

    si cine e vinovat???

  • Ella spune:

    CE CAUTA MOTOCULTORUL (VEHICUL NEINMATRICULAT Destinat lucrărilor agricole) PE ȘOSEA (DN73 )?! POATE VA FI UN SEMNAL DE ALARMA PTR POLITIA RUTIERĂ! (nu e primul caz !)

  • Gabriel spune:

    Ce caută motocultorul pe drumurile publice?are sistem de frânare si iluminare?are asigurare?conducătorul motocultorului a fost testat cu etilotestul? O concluzie,au devenit mai periculoase decât căruțele.Ce fac politisti rutiere și domnii guvernanti ?

  • Corneliu spune:

    Pe unde sa ajunga in cimp? Nu ai loc pe sosea, cit e de lată? Unde te grăbești?

  • Bogdan spune:

    De cele mai multe ori conducatorii de astfel de atelaje consuma alcool. Nu se asigura cand intra pe sosea si nici cand fac viraje stanga sau dreapta. Remorca tractata de el nu este pentru un astfel de utilaj.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90