930×122 CAPRA 5

accident

Accident în Argeș. Impact puternic între două mașini

Update, ora 09.24, ISU Argeș transmite: În urma evenimentului au rezultat două victime, preluate și transportate la spital de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de circa 35 de ani, care a suferit zgârieturi la membrele superioare și inferioare, un traumatism cranio facial ușor și acuza dureri în zona toracelui.

Echipajul SAJ a preluat șoferul autoturismului, fiind vorba despre o persoană de sex masculin.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Știrea inițială, ora 09.13

În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs pe raza localității Bascov.

Potrivit primelor informații două autoturisme sunt implicate. În urma impactului, una dintre mașini a intrat într-un șanț de la marginea drumului.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Sursă foto: ISU Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3