New Profesional Consult 930 x 122

accident arges

Accident în Argeș. O autospecială a Poliției este implicată

Accident în Argeș. O autospecială a Poliției este implicată.

Citiți și: Grav accident în Argeș! Un tânăr de 20 de ani s-a lovit la cap!

Update. IPJ Argeș transmite oficial cu privire la acest eveniment:

” În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială de Poliție, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Citiți și: Argeș. Ultima oră! Accident deosebit de grav!

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 16:00, pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc între un autoturism și o autospecială de poliție.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din Pitești, care se deplasa pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, din direcția Ungheni către Miroși, în împrejurări care vor fi stabilite din verificări, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, aflată în serviciul de patrulare, condusă, regulamentar, în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, nu au rezultat victime.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, un accident de circulație a avut loc în localitatea Căldăraru din județul Argeș.

Din primele informații de la fața locului sunt implicate doua autoturisme, dintre care unul este o autospecială a Poliției. Până în acest moment nu se știe dacă sunt victime în urma incidentului sau starea acestora. Totodată, nu se știu date despre vinovatul acestui accident rutier.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3