New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident în Argeș. O mașină s-a răsturnat, iar o persoană a ajuns la spital

Update, ora 22.18, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiști s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității Pietroșani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

 

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit, fiind preluat, conștient, de un echipaj medical și transportat la spital.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza comunei Pietroșani, sat Retevoiesti.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma impactului o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Victima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital.

De asemenea, în urma evenimentului rutier, autoturismul a fost serios avariat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3